Martin Koornstra

Martin Koornstra geeft 7 onmisbare adviezen voor wanneer je bidt voor mensen in nood

07-09-2017 door Hendriëlle de Groot

In deze videoserie praat Rik met Martin Koornstra, directeur van Royal Mission schrijver van het boek Wonderen van het koninkrijk over tekenen en wonderen. In het vijfde deel: adviezen voor als je aan het bidden bent voor mensen in nood.

Het eerste advies is: laat Gods liefde altijd je drijfveer zijn. “Dat is de kern, de belangrijkste boodschap. Als je bidt voor mensen, is de belangrijkste boodschap niet dat ze genezen worden, maar dat ze geliefd zijn door God.” Liefde helpt om een kanaal te worden van Gods kracht, zegt Martin.

Het tweede advies is: wees niet bang om fouten te maken, blijf relaxed. Mag je wel fouten maken, als je voor mensen bidt? Het is toch geen oefenproject? Nee, mensen zijn geen oefenproject, daarom moet je ze ook eerst liefhebben. Tegelijk zijn we allemaal als christenen op zoveel vlakken in ons leven aan het groeien.” Het is zoeken naar een balans tussen geloof en overmoed. Daar is hij wel eens de mist mee ingegaan, zegt hij eerlijk. “Als geloof binnen de lijntjes moet, is het geen avontuur. Want geloof is een avontuur.”

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden. Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand! Inloggen
Exclusieve verhalen
Advertentievrij CIP.nl
CIP+ kortingen voor leden
Ondersteun goede doelen


Discussie over Martin Koornstra geeft 7 onmisbare adviezen voor wanneer je bidt voor mensen in nood
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!