Nieuws

02 juni 2009 door Jeffrey Schipper

Hoopvolle toekomst door de kracht van God

De familie Zwets kwam drie jaar geleden in aanraking met het onderwijs uit de Bijbel. Hun toen 11-jarige zoon had een ongeneeslijke aandoening. Zijn toekomst zag er rampzalig uit. De jongen had de aandoening syringomyelie en zou uiteindelijk in een rolstoel belanden en elke dag veel pijn te verduren krijgen.

Via vrienden kwamen de ouders in aanraking met pastors Hans en Herma Oudhoff, leiders van de Jubilee gemeente. De pastors hebben in Jezus' naam de handen opgelegd en gebeden voor genezing (Marcus 16:15-18). Sindsdien in Jéthro genezen. De pijn die hij 11 jaar lang dag en nacht heeft gehad was gelijk verdwenen. Zijn doorgezakte voeten kwamen recht te staan. Er was een wonder gebeurd, Jéthro is genezen.

Voortdurende verbetering
De familie Zwets zag de tekst Jeremia 1:12 bevestigd worden. Daarin staat: 'Dat zie je goed,' zei de HEER, 'zo snel als een amandelboom in het voorjaar uitbot, zo snel laat ik mijn woorden uitkomen.' Na drie jaar gaat het nog altijd steeds beter met Jéthro. In de jaren van ziek zijn had Jéthro een lichamelijke ontwikkelingsachterstand opgelopen. Jéthro is nog steeds sterker aan het worden. Inmiddels hebben zijn ouders de aanpassingen die hij nodig had om goed te kunnen functioneren opgeruimd. Iedereen staat versteld van wat Jéthro nu allemaal wel kan. Het is een enorm verschil in vergelijk met vroeger.

Hoopvolle toekomst
"Prijs de Heer," zegt de familie Zwets wijzend op Jeremia 29:11: 'Mijn plan met jullie staat vast - spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven.' "Jéthro zijn toekomst is hoopvol geworden door de kracht van God. Zijn lot is door God ten goede gekeerd. Dit is voor ieder mens weggelegd. God is goed voor u en voor ons, altijd!" aldus de familie Zwets.

Op www.Jubilee.nl is onder het kopje 'wonderen' het hele verhaal van Jéthro te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher