Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 juni 2022 door Redactie

Kandidaat-predikanten GerGem ontvangen tal van beroepen

Ds. K.M. Teeuw gaat de Hervormde Gemeente van Voorthuizen verlaten. Hij heeft het op hem uitgebrachte beroep van de Hervormde Gemeente te Ridderkerk aangenomen.

Kandidaat M.G. van Middendorp heeft in de Gereformeerde Gemeenten de kerken voor het uitkiezen. De gemeentes van Aalst, Brakel, Capelle aan den IJssel-West, Drachten, Goudswaard, Naaldwijk, Nieuwerkerk, Wolphaartsdijk en Zwolle zien hem graag komen. Ook Gereformeerde Gemeente van Naaldwijk bracht een beroep op hem uit. Een andere kandidaat-predikant, dhr. M. Boersma uit Giessenburg, kreeg beroepen uit ’s-Gravenzande, Puttershoek, Vlaardingen en Zoetermeer. Beide kandidaten werden afgelopen week beroepbaar gesteld door het curatorium. Kandidaat H. van der Heiden uit Wageningen is beroepen door de Gereformeerde Gemeente van Ridderkerk-Slikkerveer.

Ds. J. A. Mol, predikant van de Hervormde Gemeente in Driesum, vertrekt naar Harskamp. Die gemeente deed een beroep op hem nadat vorig jaar ds. M. C. Schreur daar vertrok. Het zal de tweede gemeente worden van Mol.

Foto: GerGeminfo

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

E
Triest, dat er zo weinig mensen MOGEN zaaien...

De oogst is groot, maar arbeiders zijn er te weinig.
Vakanties
Hier adverteren?