Zomertour ChristenUnie
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

16 juni 2022 door Geerten van Breugel

Zomertour ChristenUnie met landelijke politici en muziek: "Den Haag lijkt ver weg, willen van hart tot hart spreken"

ChristenUnie-kopstukken zoals Gert-Jan Segers, Carola Schouten en Mirjam Bikker trekken deze zomer door het land, samen met de bands LEV, Burgeon en InSalvation en bijzondere gasten als Beatrice de Graaf, Gor Khatchikyan, Reinier van den Berg en Bert Konterman.

Na twee jaar letterlijk ‘afstand houden’ wil de ChristenUnie nu juist weer dichtbij komen, het gesprek aangaan en heel veel mensen ontmoeten. Daarvoor organiseert de partij een zogeheten ‘zomertour’, die op vrijdag 17 juni start in de Utrechts-Gelderse regio Food Valley en daarna ten minste de regio ‘stedendriehoek’ Apeldoorn-Deventer-Zutphen, de Noordoostpolder en de zuidkant van Friesland aandoet.

ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers: “De ChristenUnie is een partij die het boven alles moet hebben van mensen die zich voor dezelfde idealen inzetten, die ons steunen en die samen werken aan onze christelijk-sociale missie. Na twee jaar waarin we elkaar moeilijker konden ontmoeten, zie ik er ontzettend naar uit om met iedereen die dat maar wil het gesprek aan te gaan, vragen te beantwoorden, maar vooral van hart tot hart te kunnen spreken. We doen dat in een tijd waarin veel mensen het gevoel hebben dat Den Haag ver weg lijkt. Daarom trekken we Den Haag uit en het land in. Ik zie er ontzettend naar uit om dat met mijn collega’s, met goede muziek en met bijzondere gasten te gaan doen.” 

Praktische informatie
Gratis tickets voor de ChristenUnie Zomertour zijn te bestellen via www.christenunie.nl/zomertour, waar ook meer informatie staat over de locaties en de line-up per avond. Er is per keer plaats voor maximaal 200 gasten. Vanaf 19:30 uur is er muziek, om 20:00 uur start het programma. Ook na het interactieve plenaire gedeelte is er veel ruimte om met de verschillende gasten te praten onder het genot van een borrel. De ChristenUnie Zomertour sluit om 22:00 uur.

De eerste edities van de ChristenUnie Zomertour vinden plaats op 17 juni (Renswoude), 24 juni (Apeldoorn), 1 juli (Nagele, Noordoostpolder) en 8 juli (Friesland). Locaties voor de zomertour in augustus zijn nog niet bekend.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen