Mulder
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 juni 2022 door Redactie

Beroepingsnieuws: Krimpense predikanten populair in Hervormde Kerk

Ds. J. A. W. Verhoeven van de Hervormde Gemeente in Krimpen aan den IJssel heeft een beroep ontvangen van de Hervormde Gemeente van Wekerom. Zijn Krimpense collega ds. J. J. Mulder heeft van de Hervormde Gemeentes in Dordrecht en Oud-Beijerland beroepen ontvangen.

Daarnaast zien ook de Hervormde Kerken van Waddinxveen en Ederveen Mulder graag komen gezien hun voornemen een beroep op hem uit te brengen. De Hervormde Kerk van de Brandwijk heeft een beroep uitgebracht op kandidaat J. Speksnijder uit Gouda. Ondertussen doet de PKN uit Gouda een beroep op ds. T. Jacobs uit Leiden.

Ds. H. J. van Marle heeft bedankt voor het beroep dat door de Hersteld Hervormde Gemeente van Achterberg-Rhenen op hem was uitgebracht. Ook ds. P. den Ouden, predikant in Katwijk aan Zee, bedankte voor een beroep. De Hersteld Hervormde Gemeente van Barneveld-Kootwijkerbroek hengelde naar zijn diensten.

De Gereformeerde Gemeente in Nederland te Bruinisse hoopt op de komst van ds. A van Voorden uit Leerdam en heeft een beroep op hem uitgebracht. Ds. M. J. van Keulen predikant van de Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) in Drogeham, die bedankt voor een beroep van CGK Meppel, heeft ook een beroep ontvangen van Onstwedde.

Tot slot hoopt de Gereformeerde Gemeente van het Amerikaanse Grand Rapids-Covell dat kandidaat J.R. Slingerland over komt om ze te helpen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?