Pastor
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 juni 2022 door Patrick Goede

Amerikaanse pastor dankbaar dat verdachte van moord op zoon (19) eindelijk is opgepakt

Darrell Boyce, een Texaanse predikant en anti-geweldactivist, is God dankbaar voor de arrestatie van de verdachte van de moord op zijn 19-jarige zoon 31 maart jl. op een parkeerplaats in San Antonio, dat meldt de Christian Post.

De politie in San Antonio zegt dat de zoon van de voorganger, Avante Boyce, die ook vader was van twee kinderen, stierf nadat hij in de middag van 31 maart meerdere keren was neergeschoten op de parkeerplaats van het East Meadows Complex.  

De schietpartij volgde op een ruzie met een 56-jarig bendelid. Avante Boyce zakte in elkaar terwijl hij probeerde te ontsnappen. Na de moord vaardigde de politie een arrestatiebevel uit voor Vernon "Keno" Dixon, die zij beschrijven als een gedocumenteerd "Blood" bendelid. De politie van San Antonio zegt nu dat Dixon, die sinds de moord op de vlucht was, in hechtenis is genomen door de US Marshals Service in Wichita, Kansas.

Toen het nieuws over de arrestatie bekend werd onthulde pastor Boyce op Facebook dat de arrestatie "een wond had heropend die nog niet volledig was genezen" en "waarschijnlijk nooit zal genezen". Maar hij was dankbaar voor het werk van de politieagenten die de arrestatie hebben verricht.

"Onze familie is nog steeds gekwetst en aan het rouwen, maar dit is zo'n zegen. Onze familie is zo dankbaar. Er is meer dan één familie die op dit moment pijn heeft, dus we vragen u om voor ons te blijven bidden", aldus de voorganger.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen