Maddie
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 juni 2022 door Patrick Goede

Maddie schokt publiek America's Got Talent met 'Amazing Grace' en Golden Buzzer

Tijdens een reclamepauze van de opnames van NBC's America's Got Talent, verraste een 11-jarig meisje dat in het publiek zat de juryleden op schitterende wijze. Ze veroverde daarnaast de harten van het publiek met haar krachtige vertolking van de klassieke hymne "Amazing Grace" en kon gelijk door naar de liveshows dankzij de befaamde 'Golden Buzzer'.

Het is een vaste gewoonte van de producenten van de show om sommige publieksleden de kans te geven om te zingen tijdens de pauzes. Madison Taylor Baez, die eigenlijk al op de planning stond als ​​deelnemer, keek in het publiek naar de opnames met haar vader Chris.

Volgens de presentator van de show, Terry Crews, was ze in het publiek geplaatst om juryleden Simon Cowell, Sofia Vergara, Heidi Klum en Howie Mandel te verrassen en om te zien of ze zouden doorhebben dat dit niet zomaar iemand was. 

En of ze haar opmerkten! Baez stak haar hand op en ze kreeg een microfoon in haar handen gedrukt. Vervolgens bracht ze het nummer uit met haar krachtige stem, en blies de juryleden omver.

Jurylid Howie Mandel hoorde de stem van Baez en draaide zich om om beter te kunnen kijken. Simon Cowell, die ook de uitvoerend producent van de show is, liep net terug naar de set en was zeer verbaasd over de stem die hij hoorde. 

Baez stak haar hand op en een man kwam naar haar toe en gaf haar een microfoon. Vervolgens bracht ze het nummer uit met haar krachtige stem, waarmee ze het publiek en de jury verraste.

Golden Buzzer
Toen ze klaar was, sprongen het publiek en de juryleden overeind en gaven het meisje een daverende staande ovatie terwijl het jonge meisje opnieuw begon te huilen.

"Ik maak geen grapje: in al de jaren dat we dit hebben gedaan, is dit nog nooit eerder gebeurd", zei Cowell. "Ik bedoel, ik vertrek normaal gesproken tijdens de pauze omdat mensen zingen."

"Maar dit is eigenlijk het tegenovergestelde", zei hij te midden van het gelach van het publiek om zijn grap. "Het bracht me eigenlijk terug hier." 

Mandel vroeg haar wat ze zou doen met een miljoen dollar als ze de wedstrijd zou winnen. Ze antwoordde: "Ik zou mijn vader helpen met kankeronderzoek. Hij heeft de afgelopen negen jaar darmkanker, stadium 4, dus ik zou hem daarbij helpen." 

Terwijl het publiek "Golden Buzzer" scandeerde, sprong Mandel van zijn stoel en liep naar het midden van de jurytafel, en drukte op de gouden zoemer. Het jonge meisje zal nu optreden in de live-optredens. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen