Justin Bieber
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 juni 2022 door Patrick Goede

Justin Bieber kampt met gedeeltelijke gezichtsverlamming: "Bid voor mij"

Justin Bieber heeft zijn fans gevraagd voor hem te bidden nu hij worstelt met gedeeltelijke gezichtsverlamming. De christelijke popster deelde zijn gezondheidsproblemen met zijn 240 miljoen Instagram-volgers. 

In een video op zijn Instagram-account vertelde Bieber dat de verlamming wordt veroorzaakt door het Ramsay Hunt-syndroom.

Hij glimlacht op de video om te laten zien hoe alleen de linkerkant van zijn gezicht kan bewegen terwijl de hele rechterkant bevroren is. Door de verlamming kan hij niet knipperen met zijn rechteroog en hij onthulde volgens de Christian Post in een ander bericht dat hij moeite heeft met eten.

Bieber zegt dat hij snel beter zou moeten worden en dat hij gezichtsoefeningen doet die helpen bij het herstel, maar voor nu hebben de artsen hem geadviseerd rust te houden, waardoor hij een aantal concerten van zijn Justice World Tour heeft geannuleerd.

Vertrouwen
"Het is duidelijk dat, zoals je waarschijnlijk aan mijn gezicht kunt zien, ik last heb van een syndroom dat Ramsay Hunt-syndroom wordt genoemd. Door dit virus worden de zenuwen in mijn oor en mijn gezichtszenuwen aangevallen en dit heeft ervoor gezorgd dat mijn gezicht verlamd is", legt hij in de video uit.

Hij bood zijn excuses aan aan iedereen die zich misschien "gefrustreerd" voelt door de annulering van zijn shows: "Ik ben fysiek duidelijk niet in staat om ze te doen. Dit is behoorlijk serieus, zoals je kunt zien. Ik wou dat dit niet het geval was, maar het is duidelijk dat mijn lichaam me vertelt dat ik het rustiger aan moet doen." 

Hij eindigde de boodschap door te zeggen dat hij op God vertrouwt. "Het komt goed, ik heb hoop en ik vertrouw op God en ik vertrouw erop dat dit allemaal met een reden gebeurt. Ik weet niet zeker wat die reden is, maar in de tussentijd ga ik rust nemen. Ik hou van jullie."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

E
In dit artikel van Justin Bieber lees ik:

- de christelijke popster

- annulering van zijn shows

- concerten van zijn Justice World Tour

- zijn 240 miljoen Instagram-volgersOm WIE draait het nu eigenlijk...?