Franklin Graham
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 juni 2022 door Redactie

Franklin Graham predikt evangelie aan 68.000 Brazilianen op conferentie

Tienduizenden Braziliaanse christenen kwamen bij elkaar in Copacabana Beach in Rio De Janeiro om op zaterdagavond te luisteren naar de prediking van Franklin Graham. De Amerikaanse evangelist en zoon van de overleden gerenommeerde evangelist Billy Graham vertelde over Gods liefde bij Esperança Rio, ofwel Hoop Rio, meldt CBN News.

"Hij houdt zoveel van iedereen, dat Hij Zijn Zoon Jezus Christus naar deze wereld heeft gestuurd om ons van onze zonden te verlossen. Jezus Christus is niet gekomen om te veroordelen, maar om te redden... Dit is de boodschap die ik kom prediken", aldus Graham. De ontroerende boodschap van de Amerikaanse evangelist raakte volgens het medium duizenden aanwezigen die Jezus aannamen als hun Heer en Verlosser.

"De Bijbel zegt dat de menselijke ziel meer waard is dan de hele wereld. Laten we zeggen dat je al het onroerend goed op Copacabana Beach zou bezitten: de hotels, de luxe appartementen, de prachtige restaurants. Laten we zeggen dat dat allemaal van jou was - je ziel is veel meer waard dan dat alles - je hebt meer waarde," vertelde Graham aan de menigte. "Iedereen die zich van zijn zonden afkeert en zijn geloof en vertrouwen stelt in Gods Zoon Jezus Christus, weet dit: God heeft je zonden vergeven! Zoals de Bijbel zegt, heeft Hij ze in de diepten van de zee geworpen."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Er was vroeger een TV Programma dat heette: Zo Vader zo Zoon.....