Vermiste baby
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 juni 2022 door Patrick Goede

Vermiste baby van vermoorde ouders na 42 jaar herenigd met familie: "Ik heb 40 jaar gebeden om antwoorden"

Een vermiste baby wiens ouders zijn vermoord is na 42 jaar weer in contact gebracht met haar biologische familie. Holly Marie Clouse werd geadopteerd nadat ze door twee in het wit geklede vrouwen ter adoptie werd aangeboden bij een kerk in Arizona. De vrouwen zeiden dat ze bij een nomadistische religieuze groep hoorden. Voor haar biologische oma is de terugkeer van Holly een gebedsverhoring. ""Dit is een verjaardagscadeau uit de hemel."

Ze vervolgt: "Ik heb veertig jaar gebeden om antwoorden en de Heer heeft nu iets onthuld." Holly groeide op bij haar adoptiegezin zonder verdere bijzonderheden, meldt de NOS. Holly is de dochter van Tina en Dean Clouse, die in 1980 van Florida naar Texas verhuisden. In oktober van dat jaar verloor hun familie het contact met de twee en jarenlang was het een raadsel waar het gezin gebleven was.

In 1981 werden in Houston wel twee ongeïdentificeerde lichamen gevonden. Het ging om een man die was doodgeslagen en een vrouw die was gewurgd. Pas vorig jaar oktober konden de twee lichamen worden geïdentificeerd door onderzoekers die hun dna-materiaal door een openbare genetische databank haalden. Onduidelijk bleef toen echter wat er met de babydochter, Holly, gebeurd was.

Droom
"Een verdere zoektocht leidde de onderzoekers naar een vrouw in buurstaat Oklahoma. Ze werd op haar werk overvallen met het nieuws over haar vroegste jaren", meldt de NOS. Ze nam vervolgens vrijwel meteen digitaal contact op met haar biologische familie.

Een tante van Holly vertelt: "Ik droomde vannacht over mijn zus Tina. Ik droomde dat ze op de vloer lag te lachen en te spelen met Holly, zoals ik ze zo vaak gezien had. Ik geloof dat Tina eindelijk rust kent nu Holly met haar familie is herenigd."

Voor de politie is de bizarre zaak nog niet af. Agenten hopen dat de nieuwe ontwikkelingen tot antwoorden leiden over wie het echtpaar Clouse heeft vermoord en hoe Holly bij de in wit geklede vrouwen is terechtgekomen.

Beeld: Identifiers international

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen