diner
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 juni 2022 door Redactie

Happietaria Gouda geopend: avondje tafelen voor het goede doel

Happietaria Gouda geopend! Zin in een avondje tafelen voor het goede doel? Happietaria Gouda opent dit jaar tijdelijk haar deuren van 8 t/m 25 juni! Happietaria is een restaurant dat vrijwillig wordt gerund door studenten van studentenvereniging Semper Fidelis.

De gehele opbrengst is bestemd voor de vredesopbouw in Democratisch Republiek Congo, Ethiopie en Zuid- Sudan. In deze landen vinden veel conflictsituaties plaats. Deze situaties kosten veel mensen het leven en daardoor ontstaan grote vluchtelingenstromen. Jongeren zijn veelal dader én slachtoffer. Deze jongeren sluiten zich makkelijk aan bij rebellengroepen om mee te vechten. Tearfund richt zich op de bron van deze conflicten, namelijk: het oplossen van geweldsproblemen en het creëren van kansen voor jongeren.

Na een paar maanden voorbereiding is het moment daar! Op de eerste avond zal er een feestelijke opening zijn door burgemeester Pieter Verhoeve. Het is voor Gouda de eerste keer dat er in deze jubileumstad een Happietaria wordt geopend! Het bestuur heeft zich optimaal ingezet om een prachtig restaurant voor u neer te zetten. Wilt u genieten van heerlijk diner of borrel? U bent van harte welkom! Happietaria is ook op zoek naar vrijwilligers die willen helpen in de keuken of bediening. Lijkt het u/jou leuk om te helpen? Meld u/je aan!

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?