fooi serveerster wonder
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 juni 2022 door Redactie

Serveerster doneert 777 dollar fooi aan kerk na gebed om wonder

Tijdens een dienst in het HoShun Restaurant in New Orleans ontving serveerster Ava Guan een bijzonder hoog bedrag aan fooi van een klant. Ze kreeg kort nadat ze bad om hulp bij het repareren van de airco in de kerk waar ze lid van is 777 dollar toegestopt. Guan geeft in gesprek met Fox 8 Live aan dat ze het zag als een wonder en het geld aan de kerk heeft gedoneerd. "De man die de fooi gaf is een engel voor mij", aldus de serveerster uit New Orleans.

Guan woont al dertig jaar in New Orleans en maakt deel uit van de Olive C. Church in de wijk Metairie. Voor ze naar haar werk ging op zaterdagavond bracht Guan tijd door in gebed. Ze vroeg God om haar hulp te zenden om reparaties aan het gebouw en de airco van de kerk te kunnen uitvoeren. Om de kerk te helpen doneerde ze 300 dollar uit eigen zak.

De tevreden klant die de bijzondere fooi gaf was blij met zijn eten, kon Guan zich nog herinneren. Hij gaf haar 777 dollar fooi bovenop de rekening van 63 dollar. Op de rekening zette hij de dringende boodschap 'neem de rest van de avond vrij.' Dat deed Guan. Voor de serveerster was het bezoek en de fooi van de man een geschenk uit de hemel. Ze ziet de man als een engel. "We hebben allemaal engelen nodig", aldus Guan. "Ik zie de fooi als een bewijs dat God naar ons luistert en ons zal helpen."

Bekijk in de onderstaande foto de bon, met daarop de fooi en het bericht van de tevreden klant.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

a
Lees hier een mooi en eerlijk verhaal . Cip; bedankt voor het plaatsen hiervan! Het getuigenis van Guan klinkt oprecht en herkenbaar.