EO-Jongerendag
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

07 juni 2022 door EO

EO-Jongerendag uitverkocht; thuisblijvers kunnen het evenement volgen via livestream

Hij is compleet uitverkocht: de EO-Jongerendag die zaterdag 11 juni in Rotterdam Ahoy wordt gehouden. Er zijn geen tickets meer te verkrijgen voor de 46e editie van het christelijke evenement. Dit jaar is het thema ‘Speak Life’, over hoe de kracht van woorden de wereld kan veranderen. Er worden bijna 15.000 jongeren verwacht.

BEAM, de jongerencommunity van de EO, is overweldigd door te zien dat zoveel jongeren ernaar uitkijken om samen het geloof te delen. Joram Kaat, presentator van deze dag: “Ik kan niet wachten tot het zover is. Straks is elke stoel gevuld met een jongere die wil ervaren dat God van hem of haar houdt. We gaan er samen een mooi feest van maken!”.

Livestream & programma
Voor de thuisblijvers is de EO-Jongerendag live te volgen op eojongerendag.nl tussen 14:00 en 21:00 uur. Dit jaar zijn er optredens van Lecrae, Riley Clemmons, Lindz West en dj SAINT LOUIS, Pjotr, Sterre Koning, Marc Floor en de BEAM Worshipband. Sprekers Gor Khatchikyan, Shelton Telesford en Jannica van Barneveld vertellen over het thema ‘Speak Life’.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

“Speak Life”, over hoe woorden de wereld kunnen veranderen. (is het een krachtig statement tegen abortus? ;) Best, als Jezus maar centraal staat. Ik wens iedereen daar een gezegende dag toe!