Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

30 mei 2022 door Stichting In de Rechte Straat

Stichting IRS organiseert ontmoetingsdag: 'Een stad op de berg'

Op D.V. zaterdag 11 juni wordt de jaarlijkse ontmoetingsdag van Stichting In de Rechte Straat (IRS) gehouden in de Gomarus Scholengemeenschap in Gorinchem. Deze keer kan iedereen weer ‘fysiek’ aanwezig zijn. Het thema is “Een stad op de berg” n.a.v. Mattheüs 5 vers 14.

De sprekers van deze dag zijn Roberto Goroni en Guus Van Amstel.

Roberto Goroni is een voormalige rooms-katholiek van Italiaanse komaf. Hij is getrouwd met een Nederlandse vrouw en woont inmiddels al jaren in Nederland. Goroni werkte mee aan de Italiaanstalige Evangelisatiewebsite Sentiero Cristiano en is lid van de projectgroep Italië van IRS. Als lid van deze projectgroep heeft hij vorig najaar Italië bezocht.

Guus Van Amstel is deeltijd voorganger van de protestantse gemeente De Stem van de Goede Herder in Tongeren (België). Verder is hij aangesteld om het evangelisatiewerk van deze gemeente ter hand te nemen.

Het programma begint om 10.00 uur. Ontvangst met koffie/thee vanaf 9.30 uur. Omstreeks 13.00 uur wordt het programma afgesloten met een lunch, die u wordt aangeboden door IRS. In verband met het bestellen van de maaltijd stellen wij het op prijs als u zich uiterlijk 3 juni aanmeldt.

Locatie: Gomarus Scholengemeenschap, Hoefslag 11, 4205 NK GORINCHEM.

Over Stichting In de Rechte Straat
Een voormalig rooms-katholiek zei nadat hij de Heere Jezus had leren kennen als zijn Verlosser en Zaligmaker: “Ik voel me nu zo rijk”.

Daarom wil IRS gemeenten en individuele christenen bewust maken van de rijkdom van het Evangelie en hen in staat stellen die boodschap te delen met de rooms-katholieke medemens. Daar waar een beperkt of helemaal geen protestants getuigenis in de samenleving aanwezig is, neemt IRS die rol voor haar rekening.

“Wij hebben een eigen roeping. Wij moeten onze vroegere geloofsgenoten het Evangelie verkondigen dat ons zo gelukkig maakt. We zijn egoïsten als we die vreugde voor onszelf houden.”

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen