David de Vos
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

27 mei 2022 door Patrick Goede

David de Vos en Pearl Jozefzoon komen naar speciaal C-event! "Wij zijn geroepen"

Het is zover! Je bent van harte uitgenodigd om drie exclusieve C-events van CIP/Cvandaag bij te wonen in juni. Het beloven mooie avonden te worden met inspirerende sprekers en talentvolle artiesten rond het thema 'Wij zijn geroepen.' We verlangen ernaar deze avonden samen met jou te beleven. Dit wil je niet missen!

Donderdagavond 16 juni trappen we af met de altijd enthousiaste evangelist David de Vos. Daarnaast kun je deze avond luisteren naar de prachtige muziek van Pearl Jozefzoon en haar backin’ vocals in de Jeruzalemkerk in Zwolle. Zien we je daar?

Bestel hier je tickets!

Vanaf volgende week komen de tickets voor de andere events online. Houd de pagina van C-events op Eventbrite in de gaten. We geven je hier alvast exclusieve informatie over alle C-events van juni.

Op 23 juni komt Elvis E samen met zijn gospelzangers naar De Fontein in Nijkerk. Verwacht een spetterende avond vol zang, aanbidding en inspiratie! De prediking zal verzorgd worden door onze geliefde broeder Jan Pool. Hij zal dieper ingaan op het centrale thema ‘Wij zijn geroepen’ en ons meenemen in het eensgezind optrekken als christenen.

Houd jij ook zoveel van traditionele samenzang? Dan kun je op 30 juni luisteren naar en meezingen met de schitterende liederen van Christian Verwoerd achter de piano, in de Breepleinkerk in Rotterdam. Het thema van die avond zal zich richten op het volk van God: Israël. Ds. M.M. van Campen zal voorgaan in de woordverkondiging en meer vertellen over het verbond tussen God, zijn volk en ons. Want ook wij zijn geroepen!

Voor deze drie events zijn logischerwijs een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer ze direct op Eventbrite.

Bestel hier je tickets voor het C-event in Zwolle!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen