Ds. J. N. Zuijderduijn
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 mei 2022 door Jeffrey Schipper

Ds. J. N. Zuijderduijn aanvaardt beroep hervormd Zuilichem

Ds. J. N. Zuijderduijn (foto) gaat Oosterwolde-Noordeinde verlaten. De hervormde predikant heeft een beroep van de hervormde gemeente in Zuilichem aanvaard. Deze gemeente is vacant omdat ds. B. van Werven in 2018 naar Diever verhuisde.

Ook de protestantse gemeente in Middenmeer-Slootdorp verwelkomt een nieuwe predikant. Ds. D. Eckhardt-Groeneveld heeft het beroep aanvaard. Momenteel is zij voorganger van de gereformeerde kerk (PKN) te Gameren-Zuilichem. Ds. L. I. Nagelkerke-van Wieringen neemt binnenkort afscheid van haar gemeente in Anna Paulowna. Zij bereidt zich voor op een verhuizing naar de protestantse gemeente in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De hervormde gemeente in Sliedrecht (wijk 3) ziet ds. D. Jongeneel graag komen. Daar heeft men de predikant uit Katwijk aan Zee op het oog als opvolger van de vorig jaar naar Goedereede vertrokken ds. L. W. den Boer. Ds. W. Kaljouw (Nijverdal) heeft een beroep van de protestantse gemeente in Zaamslag ontvangen nadat ds. G. de Lang vorig jaar met emeritaat ging.

Ds. K. M. Teeuw blijft trouw aan de hervormde gemeente in Voorthuizen. Hij bedankt voor een beroep uit Het Anker in Bleiswijk, waar de kerkenraad een dominee zoekt omdat ds. P. Wijnberger twee jaar geleden verhuisde naar Bergambacht.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?