Live it!
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 mei 2022 door IFES Nederland

Op zoek naar de hemel op aarde tijdens studentenconferentie Live it!

Van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 mei vindt de studentenconferentie Live it! plaats in Ambt Delden. Met als thema 'Hemel op aarde' verdiepen 300 studenten zich in de vraag: 'Wat is de rol van mijn leven in Gods koninkrijk?'. Hoofdspreker is Theoloog des Vaderlands Almatine Leene. De organisatie is in handen van de landelijke studentenorganisatie IFES.

Inge Vreugdenhil, coördinator van de Live it!-conferentie: "De vraag is: wat is de rol van Gods koninkrijk in onze levens? Of misschien beter: wat is de rol van jouw leven in Gods koninkrijk? Hoe pas ik dat toe in het dagelijks leven? Het zijn spannende vragen waar we komende Live it! een antwoord op proberen te vinden."

Diverse sprekers, waaronder hoofdspreker en Theoloog des Vaderlands Almatine Leene verkennen met de deelnemers deze vragen tijdens verschillende lezingen. Ook is er ruimte voor workshops, sport, spel en borrels bij een kampvuur.

Ontmoeting
Elk jaar wordt met hemelvaart de Live it!-conferentie georganiseerd door IFES. Tijdens dit vier dagen lange event (van woensdagavond tot zaterdagmiddag) komen christelijke studenten uit het hele land bijeen voor ontmoeting met God en elkaar met als doel: samen het persoonlijke geloof verdiepen. Dit jaar wordt Live it! gehouden op conferentiecentrum De Kroeze Danne in Ambt Delden, Twente.

Over IFES
IFES Nederland is een landelijke, christelijke studentenorganisatie die zich richt op het toerusten en samenbrengen van studenten. Dit doet zij in verbondenheid met lokale studentenverenigingen. Met als doel om studenten tot bloei te laten komen in gemeenschap, gevormd door het Evangelie, zodat zij impact hebben op de campus, in de kerk en in de maatschappij, tot eer van God. IFES Nederland is aangesloten bij IFES World, een wereldwijde beweging van christelijke studenten.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen