meditatie Barbie
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 mei 2022 door Patrick Goede

Christelijke schrijver waarschuwt voor Yogabarbie: "Satan zit achter onze kinderen aan"

De nieuwe "Adem met mij"-meditatiebarbie heeft alle alarmbellen doen afgaan bij een christelijke influencer, Yasmeen Suri. De pop kost net geen 25 dollar en toont barbie in een yogapose. Kinderen kunnen op het maantje van haar halsketting drukken om naar "vijf geleide meditaties" te luisteren. Suri reageert woedend op haar Facebookpagina: "Satan zit achter onze kinderen aan!"

De barbiepop is beschikbaar gesteld door Mantell voor kinderen vanaf drie jaar meldt de Christian Post. Er zit een klein hondje bij en vijf gedachtenwolkjes waarmee kinderen hun gevoelens kunnen 'visualiseren'. Suri, die bekend is met New Age, kwam de barbie tegen toen ze aan het shoppen was in de Amerikaanse winkel Target. "Satan zal nooit met zijn hoorns en drietand verschijnen. Deze barbie heeft vijf geleide meditaties. Onthou dat yoga voortkomt uit het hindoeïsme", schrijft Suri op Facebook. 

"Deze barbie leert je een diepe ademhaling (pranayama). Haar huisdier is er ook bij betrokken. Satan zit achter onze kinderen aan. Hij wil ze gebruiken voor zijn eigen glorie. Wanneer hij klaar met ze is wil hij hen vernietigen. Als je kinderen ouder zijn zullen ze rebels en depressief worden, velen zullen suïcidaal zijn. Je begrijpt dan niet wat er gebeurt als ouder", meent Suri.

Suri die afkomstig is uit India zegt dat God alle praktijken uit andere religies verboden heeft (Deuteronomium 18:10-12). Ze adviseert ouders dan ook om alle "demonische invloeden en speelgoed" uit de kamers van kinderen te halen. 

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

E
Met name de KINDEREN zijn NU op alle gebied de grote prooi van satan!

Let maar eens op het Speelgoed, Spellen, Films, Games, Muziek, Boeken, Kleding, enz.Heer, leer mij (ons) Uw weg en Uw waarheid.

Laat dat ons gebed zijn, en met name voor onze kinderen!!Gooi weg wat verkeerd is!!Ons leven, heeft eeuwigheidswaarde.

De Heere Jezus gaf Zijn hele leven voor ons, maar wat... doen wij voor HEM?!

Is Hij de HEER van ons leven?!