Martin Koornstra
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 mei 2022 door Jeffrey Schipper

Video: Martin Koornstra geeft rondleiding in splinternieuw gebouw Royal Mission

"Dit is de ingang van ons nieuwe gebouw", laat Martin Koornstra weten namens de organisatie Royal Mission. De Bijbelschool en het trainingscentrum van Royal Mission groeit letterlijk uit haar voegen. Om Gods dromen voor de organisatie te verwezenlijken wordt er momenteel hard gewerkt aan het nieuwe pand. De opening vindt plaats op 24-25 juni.

Maak tijd voor de rondleiding van Martin Koornstra:

Royal Mission is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een enthousiaste en veelkleurige beweging met passie voor 'het prachtige herstelplan van God voor deze wereld', stelt de organisatie over haar eigen missie. 'Wij willen het Koninkrijk van God verkondigen én anderen daarin trainen om hetzelfde te doen. Vanuit onze passie voor het koninkrijk van God dromen we van een herleving van de kerk in Nederland, zodat de ‘koninklijke kerk’ ontstaat. We geloven dat Zijn koninkrijk zichtbaar wordt via de kerk. Daarom willen we christenen uit alle kerken en achtergronden toerusten, om te groeien als volgeling van Jezus zodat ze hun plek in de lokale kerk weer innemen. Kortom: Passie voor koninklijke kerk.'

Lees hier meer over het werk van Royal Mission

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Gefeliciteerd Martin Dol en Koornstra!

Heb nog steeds uitermate dierbare herinneringen aan de part-time studie en vooral de laatste les breng ik uitvoerig in praktijk.
Vakanties
Hier adverteren?