Licht op Zuid
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 mei 2022 door IZB

Nieuwe voorganger voor Licht op Zuid Rotterdam: ds. A. P. Davelaar

De Algemene Kerkenraad van de Protestantse gemeente Rotterdam-Zuid verbindt ds. A.P. (Bert) Davelaar aan de Hervormde wijkgemeente Maranathakerk met als bijzonder taak ‘het missionaire werk voor Licht op Zuid’.

Licht op Zuid is in 2010 ontstaan als missionair initiatief vanuit de Hervormde wijkgemeente Maranathakerk en is inmiddels uitgegroeid tot een interculturele geloofsgemeenschap die wekelijks samenkomt en ook diaconaal maatschappelijke activiteiten aanbiedt.

Ds. Bert Davelaar volgt ds. J.M.J. (Martijn) Weststrate op, die nu verbonden is als predikant geestelijk verzorger aan het Ikazia Ziekenhuis.

Eerder was Davelaar als predikant verbonden aan Kockengen (1997) , Zwartsluis (2005) en Rotterdam Charlois (2011). Aanvankelijk zal hij zijn werk voor Licht op Zuid verrichten in combinatie met zijn werk in de Protestantse Gemeente van Charlois, maar in de toekomst zal hij volledig beschikbaar zijn voor Licht op Zuid. Op D.V. zondag 22 mei vindt de verbintenisdienst bij Licht op Zuid plaats.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?