Sarah Roemer
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 mei 2022 door Patrick Goede

Acteur Chad Michael Murray houdt zijn geloof sterk door toewijding aan vrouw en stille tijd

Chad Michael Murray die in 2000 doorbrak als acteur met een rol in de populaire serie Gilmore Girls, heeft bij Fox News een boekje opengedaan over zijn geloofsleven en zijn toewijding aan zijn vrouw. Zo vertelt de acteur dat hij zijn dag standaard begint met het aantrekken van "de geestelijke wapenuitrusting van God" en neemt hij zijn vrouw en kinderen overal mee naar toe daar waar hij aan het werk gaat.

"Ik word elke dag wakker, trek mijn geestelijke wapenuitrusting aan, lees de Bijbel, sla er wat Bijbelse dagboeken op na en ga dan pas naar mijn werk", vertelt Murray. "Ik voel mij daardoor sterker en veiliger wanneer ik de set op loop en weet dat God bij mij is gedurende de dag. Jezus is elke dag bij mij. Wanneer je die positie hebt voel je je beter gedurende de dag. Je kunt meer aan, je schouders zijn breder en op de één of andere manier kun je meer gewicht dragen."

Ook neemt de acteur zijn 'roedel' mee waar hij gaat en werkt. "Mijn familie en ik gaan nergens zonder elkaar heen. Wanneer ik met Bruce Willis op de set sta in Puerto Rico, zijn zij daar ook. Alleen liggen zij dan lekker op het strand", zegt de acteur met een knipoog.

"Zo houden we de roedel bijeen. We hebben een erg traditioneel gezinsleven. We zijn niet mensen die standaard uitgaan. Ik ben niet een enorm gezelligheidsdier, dat is niet mijn beste rol. Ik moet eerlijk zeggen dat ik veel meer een huismus ben", aldus Murray die in 2015 trouwde met actrice en model Sarah Roemer. Het stel heeft inmiddels twee kinderen en ontmoette elkaar op de set van de film 'Chosen'.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen