Landon
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

13 mei 2022 door Patrick Goede

Landon zag Jezus tijdens een bijna-doodervaring: "Ik weet dat er een hemel is"

Landon werd drie keer klinisch dood verklaard na een auto-ongeluk maar kon alle keren weer terug tot leven gebracht worden. Tijdens die momenten ontmoette hij Jezus in de hemel, vertelt Landon aan de 700 Club. "Ik weet dat Jezus echt is en dat de engelen daar zijn. Ik heb Hem gezien."

Samen met zijn ouders raakt Landon in 1997 betrokken bij een auto-ongeluk. Zijn vader sterft ter plekke. Landon is nog erg jong en kan met veel moeite uit de auto gehaald worden. Op dat moment ademt hij al niet meer. Hij word weer tot leven gebracht, iets wat in totaal drie keer moet gebeuren.

"Ik bad dat God hem liet leven", vertelt zijn moeder. "Ik bleef maar bidden dat hij zijn ogen weer open zou doen." De doktoren vertellen zijn moeder dat als Landon bij zou komen uit zijn coma, hij waarschijnlijk niet meer hersenfunctionaliteit zou hebben dan een acht maanden oude baby.

Maar als Landon na twee weken bijkomt blijkt wonderwel dat hij geen hersenschade heeft opgelopen. Zijn moeder ziet er tegenop om Landon vervolgens te moeten vertellen dat zijn vader dood is. Maar Landon vertelt dat hij zijn vader in de hemel gezien heeft, net als "de twee kinderen" die zijn moeder verloren heeft. Landon's moeder is helemaal perplex. Want ze heeft haar zoon nooit over die twee miskramen vertelt.

Bekijk het zeer indrukwekkende verhaal van Landon in onderstaande video!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

K
Er zijn talloze verhalen, maar binnen de christelijke wereld bestaan ze slechts in de marge. En met een reden: de ze komen te vaak niet overeen met wat binnen de christelijke wereld wordt geloofd wat waar is. En nog meer dan dat: dat onze eigen geloof helemaal niet zo relevant is.

Als christenen massaal de lessen ter harte zouden nemen, die uit dit soort ervaringen te leren zijn, dan zouden we totaal anders met elkaar om gaan.