Justin Bieber
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

12 mei 2022 door Patrick Goede

Justin Bieber eerlijk over huwelijk en hypocrisie: "Mijn relatie met Jezus heeft mij geholpen"

"Ik herinner mij dat ik een soort emotionele ineenstorting had toen ik trouwde. Want ik dacht dat het al mijn problemen ging oplossen en dat gebeurde niet", vertelt Justin Bieber openhartig in een interview met Ebro Darden van Apple Music. De popzanger is God dankbaar voor waar hij nu is en wat hij geleerd heeft de afgelopen jaren.

"Trouwen hield mij een spiegel voor en liet mij zien dat ik hypocriet was. Ik verlangde iets van mijn vrouw wat ik zelf niet deed. Het is moeilijk om jezelf dan in de spiegel aan te kijken en te beseffen dat je niet de persoon bent die je eigenlijk dacht dat je was. Het kan een gevolg zijn van levenstrauma's en moeilijkheden die je op je weg hebt gevonden", vervolgt Bieber.

Zijn geloof in God heeft hem erg geholpen hierin te verbeteren. "Mijn relatie met Jezus heeft mij geholpen om hier doorheen te gaan en niet te hard te zijn voor mezelf. Elke dag leer ik beter te zijn en niet te streng voor mezelf te zijn. Het leven geeft je soms een klap in je gezicht. Maar als je leert dat God geen gemene man is maar dat Hij wil dat je de beste versie van jezelf wordt, dan verandert dat alles", aldus Bieber.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?