Danica McKellar
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 mei 2022 door Patrick Goede

Actrice Danica McKellar deelt haar getuigenis nadat ze een Bijbel ontving van een vriendin

Actrice Danica McKellar die bij het grote publiek bekend is vanwege haar rol in de ABC serie "The Wonder Years", heeft onthuld dat ze afgelopen weken naar de kerk is gegaan om de "ware toedracht van het geloof te ontdekken" en "een relatie met de Heer aan te gaan". De Christian Post doet verslag van haar geloofsreis.

Op haar Instagram account deelde Danica een live-video met haar volgers waarin ze vertelt dat ze altijd erg gekleurd naar georganiseerde religie keek. Ze groeit steeds dichter naar God toe en zoekt naar antwoorden op vragen als "Wie is de Heilige Geest?" terwijl ze leest. 

Het begon volgens Danica allemaal toen collega en actrice Candace Cameron Bure haar een Bijbel overhandigde. Ze geeft toe dat ze altijd een beetje skeptisch tegenover het geloof stond, ondanks dat haar vader zo'n dertig jaar terug actiever zijn geloof ging invullen.

Misstanden
"Ik ben hier niet om te preken", vertelt Danica in de video. "Maar ik heb zoveel liefde in mijn hart. Ik moest gewoon delen waar ik doorheen ga en vertellen over hoe ik op het punt ben gekomen om deze reis te beginnen."

"Ik ben in mijn jonge leven heel erg gewezen op religieuze misstanden en de hypocrisie die in de verschillende uitingen van christelijke religie is terug te vinden. Dat het christendom ten kwade werd gebruikt om mensen te controlen en macht te verkrijgen door de geschiedenis heen. Dat heeft mij zeker beïnvloed", vervolgt Danica.

Maar nu, op haar 47e, lijkt het erop dat God zich persoonlijk aan Danica geopenbaard heeft. "Ik kan je vertellen dat ik nu een relatie met God en Jezus ervaar die ik nooit eerder ervaren heb, en het voelt wonderbaarlijk."

Candace
Danica wist dat haar collega Candace christen was en toen ze op een avond maar bleef malen over het concept van vergeving nadat Candace daar een bepaalde Bijbelpassage over gedeeld had op haar Instagram, besloot ze haar collega om raad te vragen. "Ze stuurde mij vervolgens een Bijbel op en nodigde mij uit voor de kerk."

Candace heeft inmiddels notie genomen van de getuigenis van Danica en daarop gereageerd: "Gods liefde is groter dan welke menselijke liefde dan ook. Wanneer Hij je daarin opneemt en laat zien hoe krachtig zijn liefde is dan kun je het niet langer ontkennen. Ik bid voor jou en je wandel en relatie met Jezus lieve vriendin."

Bekijk hieronder de live-video die actrice Danica McKellar deelde.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Danica McKellar (@danicamckellar)

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen