Een gesprek over vroeger en nu
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

04 mei 2022 door Redactie

Wat hebben 90-plussers tegen jongeren te zeggen? Een gesprek over vroeger en nu

In een nieuwe aflevering van What’s The Difference, een programma van Move Community, komen deze week 90-plussers aan het woord. Wat waren de hoogte- en dieptepunten in hun leven, was vroeger echt alles beter en welke boodschap hebben zij voor de jongeren van nu? Presentator Tim Thijs Ketting gaat over deze vragen in gesprek met mevrouw Hordijk (93) en mevrouw De Jong (100). De aflevering kun je hier bekijken.

What's The Difference is een YouTube-programma van het platform Move Community. In What's The Difference zoeken we uit wat het verschil is tussen mensen die geloven en niet geloven. In elke aflevering gaan een gelovige en een niet-gelovige met elkaar in gesprek over een gemeenschappelijk thema, denk aan: twee personen met een posttraumatisch stresssyndroom, twee modellen en twee personen waarvan de ouders een psychische aandoening hebben.

Move Community is een platform voor 18 tot 35-jarigen dat online content maakt over thema's als geloof, zingeving en liefdadigheid. Wil je meer weten over de visie en missie van Move Community? Klik dan hier.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?