Ds. J. N. Zuijderduijn
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 mei 2022 door Jeffrey Schipper

Hervormd Zuilichem hoopt op komst ds. J. N. Zuijderduijn

Ds. J. N. Zuijderduijn denkt de komende weken na over een mogelijk vertrek uit Oosterwolde-Noordeinde. De hervormde predikant heeft een beroep van de hervormde gemeente in Zuilichem ontvangen. Deze gemeente is vacant omdat ds. B. van Werven in 2018 naar Diever verhuisde.

De protestantse gemeente in Barneveld verwelkomt een nieuwe predikant. Ds. M. E. J. den Braber (Amersfoort) heeft een beroep van de Emmaüskerk aanvaard. Ook in de protestantse Wilhelminakerk in Dordrecht verschijnt een nieuwe dominee. Ds. J. H. E. Plaisier gaat haar gemeente in Uitgeest-Akersloot verlaten. Ds. B. Kriekaard te Antwerpen-Oost (Verenigde Protestantse Kerk België) gaat aan de slag (70 %) in de protestantse gemeente in Delft (wijkgemeente Vierhoven).

De hervormde gemeente in Waardenburg-Neerijnen ziet ds. C. H. Buitink (Klaaswaal) graag komen als opvolger van de vorig jaar naar Ochten vertrokken ds. K. E. Schonewille. Ds. K. M. Teeuw (Voorthuizen) heeft een beroep van hervormde gemeente Het Anker in Bleiswijk ontvangen. De protestantse gemeente te Klarenbeek-Voorst-Wilp hoopt op de komst van ds. H. E. J. de Graaf (Koekange).

Ds. W. J. Westland blijft trouw aan de hervormde gemeente in Giessendam-Neder-Hardinxveld. De predikant heeft bedankt voor een beroep uit Oud-Beijerland, waar men op zoek is naar een gemeentepredikant vanwege het vertrek van ds. B. L. P. Tramper naar Waarder.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen