oude man
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 mei 2022 door Patrick Goede

Nadat zijn vrouw 67 jaar lang voor zijn bekering bad laat deze 93-jarige man zich dopen

Nadat zijn vrouw 67 jaar lang voor zijn bekering bad, heeft de 93-jarige Bernice Oliver zich afgelopen maand laten dopen in de Glasgow Baptist Church in Glasgow. Opvallend genoeg heeft juist de coronapandemie een sleutelrol gespeeld in de bekering van de oude man. Zo zie je maar, God laat alles medewerken ten goede voor hen die Hij liefheeft (Rom 8:28).

Het echtpaar Oliver is inmiddels 67 jaar getrouwd en de vrouw van Bernice, Evelyne, bad vanaf dat moment trouw voor haar man, meldt God Reports. Bernice Oliver begon de kerkdiensten van de Baptist Church samen met zijn vrouw te volgen toen er een online livestream kwam tijdens de coronapandemie. Na een paar weken kwamen kerkleden langs om hen eten te brengen als vorm van liefdadigheid.

Het raakte Bernice en hij gaf zijn leven aan Jezus. Leden van de Baptistengemeente vroegen vervolgens of hij zich wilde laten dopen en de man stond daar open voor. "Voorgangers vertellen vaak dat het nooit te laat is om je te bekeren en je te laten dopen... maar om deze man op zijn 93e tot een spirituele inkeer te zien komen en mee te maken dat hij hiervan publiekelijk wil getuigen, dat is echt een grote vreugde", zegt pastor Carter van de gemeente in Glasgow.

De doop van de 93-jarige Bernice is een grote bemoediging voor de hele gemeente volgens de voorganger.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen