Uniek Bevrijdings- en herdenkingsconcert
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 mei 2022 door Spaanse Evangelische Zending

Uniek bevrijdings- en herdenkingsconcert in Zeist

Op DV zaterdagavond 7 mei 2022 vindt er een uniek bevrijdings- en herdenkingsconcert plaats in de Oude Kerk van Zeist, 1e Dorpsstraat 1. Deze avond begint om 19.45 uur en wordt georganiseerd door het interkerkelijk en interlokaal Zeister comité van de Spaanse Evangelische Zending (SEZ).

Deze avond staat in het teken van 77 jaar bevrijding en is vanwege corona twee keer uitgesteld. Doordat het in 2020 75 jaar geleden was dat we bevrijdt zijn, pakken we deze avond extra uit.

Wat kunt u deze avond verwachten?
• Muziek van concertorganist Peter Eilander en pianomuziek van zijn zoon en tevens virtuoos concertpianist, Jaap Eilander.
• Jaap zal deze avond op één van ’s werelds beste concertvleugels spelen. Jaap trad op in concertzalen in binnen- en buitenland, waaronder Anhalt-Köthen (Duitsland), waar J.S Bach zelf werkte.
• Samenzang van geliefde Psalmen en Vaderlandse liederen.
• Hoofdlezing door Prof. James Kennedy. Prof. James Carleton Kennedy is hoogleraar Moderne Nederlandse Geschiedenis bij de faculteit Geesteswetenschappen en universiteitshoogleraar met een speciale opdracht rond community engaged learning aan de Universiteit Utrecht. De titel van zijn lezing is ‘Vrijheid in Nederland. Reflecties na de Russische inval’.
• Ontmoeting na afloop onder het genot van oranjebitter, wijn of fris met lekkers.

De toegang voor deze avond is vrij. Wel houden we een collecte voor de Spaanse Evangelische Zending (SEZ).

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?