Voormalig moslims
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 april 2022 door Patrick Goede

Ex-moslims bidden dat vroegere geloofsgenoten Jezus ontmoeten tijdens 'Nacht van kracht'

Afgelopen nacht was de 'Nacht van kracht' tijdens de ramadan. De heilige vastenmaand voor moslims is bijna ten einde en de gelovigen zoeken gedurende die nacht naar een openbaring of doorbraak van God in hun leven. Tegelijkertijd bidden miljoenen christenen van over de hele wereld ook voor een goddelijke interventie in het leven van hun vroegere geloofsgenoten, omdat ze zelf hebben meegemaakt dat Jezus zich aan hen toonde op een wonderlijke manier.

Zo interviewde Uncharted Ministries een aantal ex-moslims die nu Jezus volgen. Velen van hen hadden bovennatuurlijke ontmoetingen met Jezus tijdens de ramadan. Ze hopen en bidden dat veel moslims dezelfde openbaring mee mogen maken. Zo vertelt Husein dat hij tijdens Pasen een christelijke predikant over Jezus hoorde praten. Hij was op dat moment een toegewijde moslim en extreem anti-christelijk. 

"Opeens viel de Heilige Geest op mij. Ik keek op en zag Jezus voor mij staan. Ik was een toegewijde moslim maar toen ik Hem zag staan was het alsof ik een oude vriend zag die ik al eerder kende. En ik wist dat Hij Jezus was. En ik realiseerde mij nog iets anders, dat Hij de Zoon van God was!"

Ook op IFoundtheTruth.com vertellen ex-moslims hun bijzondere verhalen. Zoals Marziyeh en Maryam uit Iran.

Ook CBN News deelt bijzondere verhalen van christenen die de islam verlaten hebben en nu met ramadan bidden voor hun voormalig geloofsgenoten. Bekijk en beluister de bijdragen hieronder!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?