Russian troops
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 april 2022 door Patrick Goede

Russische troepen verbranden honderden Bijbels en vernietigen zendingscentrum nabij Kiev

Mission Eurasia, een stichting die in Oekraïne vluchtelingen helpt en Bijbels uitdeelt, laat weten dat een trainingscentrum is vernietigd door Russische tanks afgelopen maand. "Bedankt voor jullie steun en gebeden. We zijn diep bedroefd door de vernietiging van Mission Eurasia's hoofdkwartier in Irpin, nabij Kiev. Ook al zijn we blij met de veiligheid van onze staf en de evacuatie van mensen die er hun toevlucht zochten", meldt de organisatie op Facebook.

"Niets zal de verspreiding van het evangelie in Oekraïne stoppen, zoals dat ook in ons trainingscentrum gebeurde. We vertrouwen eensgezind op God. Het evangelie is onverwoestbaar en ons team is sterk. We bedanken iedereen die hierin naast ons staan en hebben gestaan", vervolgt de organisatie in hun statement.

Nadat het gebouw verwoest werd door Russische tanks besloten de krijgsmachten resterende Bijbels op een stapel te gooien en te verbranden. Ondanks dat blijft de organisatie dus strijdvaardig. "Miljoenen Bijbels zijn in de afgelopen jaren verspreid over het land en dit zal blijven gebeuren. Vandaag vertrekt er weer 20 ton aan humanitaire hulppakketten met daarin Bijbels vanuit de andere vier trainingscentrums van Mission Eurasia. Ze leveren gezinnen voldoende voedsel voor een week."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Ik zou CIP van harte willen uitnodigen om de journalistiek op een hoger plan te brengen. Gooi dit soort berichten niet de ether in zonder grondig onderzoek. In echte journalistiek is hoor en wederhoor een must. In elke oorlog sneuvelt de waarheid als eerste dat weet u toch wel? Laat u ook eens goed updaten over de historie inzake deze oorlog (gebroken beloften NATO aan Gorbatsjov) en bekijk ook nog even de diverse regime changes door de NAVO in Azië en recentelijk Libië, Irak, Afghanistan….
Vakanties
Hier adverteren?