Neal McDonough
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

26 april 2022 door Patrick Goede

Acteur Neal McDonough weigerde seksscènes en vroeg God waarom hij 'vergeten' werd

Acteur Neal McDonough heeft het grootste deel van zijn dertigjarige acteerloopbaan geweigerd deel te nemen aan scenario's waarin hij intiem met een andere acteur zou moeten zijn. Zelfs een romantische zoen gaat de inmiddels bijna twintig jaar getrouwde McDonough te ver. "Deze lippen zijn maar voor één vrouw bedoeld", zegt de acteur volgens de Christian Post.

Vanwege die reden liep de acteur in 2010 een klus in de ABC serie 'Scoundrels' mis. Een paar jaar kreeg hij geen rollen meer. Wanhopig richtte de katholieke acteur zich op God. "Ik herinner mij dat ik op mijn knieën viel en zei: 'God, waarom bent U mij vergeten? Waarom word ik zo gestraft?' En zodra die woorden uit mijn mond kwamen realiseerde ik mij hoe zelfingenomen die woorden waren."

Hij had spijt van zijn woorden en realiseerde zich hoe gezegend hij werkelijk was. "God heeft mij zoveel gegeven. We maken allemaal uitdagingen mee in dit leven. Ik moet dankbaar zijn voor alle dingen die mij gegeven zijn." Na zijn gebed ontving de acteur een telefoontje van een collega uit de serie 'Band of brothers'. "Hij zei: 'Hey, wil je de slechterik spelen in de eerste aflevering van de nieuwe serie 'Justified?' Ik zei gelijk: 'Ja, dat wil ik.' Na afloop van de opnames zei hij: 'Wil je het hele jaar de slechterik blijven spelen?' Ik zei grappend: 'Ja natuurlijk, zo had ik het ook voor mezelf bedacht.'"

Na de serie Justified komen de rollen weer naar McDonough toe en vergeet de acteur de jaren dat hij niet aan de bak kwam gauw. "Je krijgt één kans in het leven om de dingen te doen op de best mogelijke manier en om God de eer en de glorie te geven", zei de acteur in 2019 al tegen de Christian Post. "De relatie met mijn vrouw is het belangrijkste in mijn leven, zoals Paul Newman ooit zei: 'Waarom zou je een hamburger eten als je thuis een steak hebt?'"

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

C
Deze man heeft het begrepen."Ik herinner mij dat ik op mijn knieën viel en zei: 'God, waarom bent U mij vergeten? Waarom word ik zo gestraft?' En zodra die woorden uit mijn mond kwamen realiseerde ik mij hoe zelfingenomen die woorden waren."