gakpo
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 april 2022 door Redactie

Kersverse bekerwinnaar Cody Gakpo nodigt iedereen uit voor dienst in Philips Stadion

PSV-aanvoerder Cody Gakpo schitterde zondag in de bekerfinale. Mede door zijn schitterende doelpunt veroverde PSV ten koste van een concurrent uit Amsterdam de beker. Eerder vertelde Gakpo al dat God voor hem belangrijker is dan voetbal. Nu nodigt hij iedereen voor een speciale kerkdienst op een wel heel bijzondere plaats: het Philips Stadion.

Gakpo vertelde inmiddels al meerdere keren over zijn geloof. Op zijn socials nodigt hij mensen nu uit om samen met hem de dienst te bezoeken die Levende Steen Ministries in het stadion organiseert. “Zoals veel van jullie weten, speelt God een belangrijke rol in mijn leven”, vertelt Gakpo in een filmpje. “Op dinsdag 19 april hebben we om 20.00 uur een hele mooie dienst in het Philips Stadion. Lekker in Eindhoven, dan kan iedereen komen. Als je wil komen, meld je dan aan via de link en ik zie jullie dan!”

Eerder vertelde de aanvaller al tegenover Soufiane Touzani dat hij vaak naar de kerk gaat: “Daar vind ik mijn rust. Ik heb de pastor van mijn kerk op een heel bijzondere manier ontmoet en hij vroeg me of ik een keer langskwam in zijn kerk. Dat heb ik gedaan. Ik ervaar in de kerk heel veel rust en tevredenheid. Bij geloof is voetbal maar een bijzaak.”

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Dit zijn de voorbeelden voor onze jongeren. Daar wordt ik blij van.