GKv Gorinchem
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 april 2022 door Jeffrey Schipper

Nieuwe dominee voor GKv Gorinchem: ds. A. Rienks

De gereformeerde kerk (vrijgemaakt) in Gorinchem (foto) verwelkomt binnenkort een nieuwe predikant. Ds. A. Rienks heeft het beroep aanvaard en neemt afscheid van Nijkerk-Oost, waar hij sinds 2016 actief is geweest. In Gorinchem volgt Rienks de naar Waddinxveen vertrokken ds. L. M. van der Veen op.

Samenwerkingsgemeente De Bron in Amsterdam (NGK-CGK) heeft een beroep uitgebracht op ds. A. W. Beute. De predikant uit Kampen is in beeld als opvolger van de onlangs naar Sassenheim vertrokken ds. P. J. den Hertog. Ook in Harlingen is een samenwerkingsgemeente (CGK-GKv) op zoek naar een predikant vanwege het vertrek van ds. H. H. Meerveld (Roden). Ds. D. de Jong (Den Ham) heeft een beroep ontvangen.

De christelijke gereformeerde kerk in Rotterdam-Centrum ziet ds. W. J. A. Ester ('s Gravenmoer) graag komen. Ds. A. D. Fokkema blijft verbonden aan de cgk in Kerkwerve. De predikant bedankt voor een beroep uit Noordeloos. Deze gemeente is vacant omdat ds. W. A. Capellen vorig jaar naar Urk verhuisde.

Foto: GKv

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen