Vier je relatie!
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

07 april 2022 door Jeffrey Schipper

Ruimte voor je Relatie organiseert inspiratiedag in Oud-Beijerland

Op 14 mei 2022 organiseert de stichting Ruimte voor je Relatie een Inspiratiedag, in Oud-Beijerland. Dit is een bruisende dag voor stellen die hun relatie willen vieren, eens extra in elkaar willen investeren of op zoek zijn naar nieuwe inspiratie.

Wil je succesvol zijn in je beroep? Goed worden in je sport of hobby? Dan ontkom je niet aan jaren van studie of oefening. Logisch. Net zo logisch als het gegeven dat je auto jaarlijks apk-gekeurd moet worden.

Maar hoe maak je van je liefdesrelatie een succes? Dat ligt een stuk ingewikkelder. Er zijn geen opleidingen voor. In veel gevallen neemt men elkaar ‘voor lief’ en is er weinig aandacht voor het investeren in groei en ontwikkeling van de relatie.

Echt luisteren
Terwijl: als íets oefening en toewijding vraagt, is dat een liefdesrelatie. Niet voor niets mondde bijna 40 procent van de huwelijken afgelopen jaren uit in een echtscheiding.

Om stellen die gaan trouwen of al getrouwd zijn te helpen om hun relatie vitaal te houden, startte het echtpaar Hans en Jeanette de Korte uit Veenendaal tien jaar geleden de stichting Ruimte voor je Relatie. Met een team enthousiaste vrijwilligers organiseren ze – geïnspireerd door het christelijk geloof – relatieweekenden en geven ze relatietrainingen. Door echt te luisteren, met beide voeten op de grond te blijven en verhelderende inzichten te geven.

Wat kun je verwachten?
De Inspiratiedag op 14 mei staat in het teken van ‘vieren’, want echte liefde is een feestje waard! Je kunt rekenen op inspirerende, kwetsbare verhalen en workshops waar je wat aan hebt.
Zoals? Elkaar verder leren begrijpen en je meer verbonden voelen, beter omgaan met teleurstellingen, samen Gods koninkrijk zichtbaar maken in je relatie, een coachwandeling, een ervaring boomwacken. Plus: een heerlijke lunch en muziek!

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen