Gas on God actie Charlotte North-Carolina
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 april 2022 door Redactie

Kerk deelt gratis benzine uit: "God geeft om je tank"

Een kerk uit het Amerikaanse Charlotte deed afgelopen week een bijzondere liefdadigheidsactie. Zij zegenden tientallen bestuurders met gratis benzine, meldt CBN News. "Toen we hier kwamen voelden we de aanwezigheid van de Heilige Geest. Je voelde het door de vriendelijkheid van de mensen. De Geest beweegt hier", aldus een van de vrouwen die net getankt heeft.

Sinds de oorlog in Oekraïne zijn de benzineprijzen extreem gestegen, onder andere door de boycot van Russisch gas. Kingdom City Church uit Charlotte deed al jaren regelmatig een 'gas-op-God'-actie, maar deze keer is de actie extra betekenisvol door de gestegen benzineprijzen. "Het is een zegen om tot zegen te zijn", reageert voorganger Brian Carn. "Zo veel mensenlevens zijn geraakt door deze actie. We hebben mensen het evangelie kunnen bedienen en levens kunnen veranderen. Eén van de mensen die kwam tanken zei tegen mij: "Ik heb geen benzine nodig, maar vooral gebed." We hebben voor haar gebeden. Deze actie is levensveranderend."

Bestuurders reageren ontroerd en dankbaar op de actie. "Ik wil Kingdom City Church bedanken deze ochtend. Het is een zegen om gratis te kunnen tanken. Ik ben vandaag extra vroeg opgestaan. Iedereen was vriendelijk en ik waardeer dit heel erg", reageert een van de vrouwen die net getankt heeft. Een andere tanker is ontroerd door de zegen van de benzine: "Ik ben God dankbaar hiervoor. Het had op geen beter moment kunnen komen. Ik hoop dat veel anderen gezegend zullen worden door deze actie. God zegene u!"

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

D
Wel typisch een VS-actie hoor!

Voordat iemand dit idee voor Nederland wil overnemen: denk in plaats hiervan eens aan het uitdelen van opgeladen OV-chipkaarten of iets dergelijks.