5 maanden ziek COVID
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 januari 2022 door Patrick Goede

Vrouw krijgt gezonde baby na vijf maanden ziekenhuisopname vanwege corona: "Dank U God"

Na vier maanden zwangerschap kreeg de ongevaccineerde Sheenah Berry te horen dat ze het coronavirus had opgelopen. Ze wilde juist wachten met vaccinatie totdat ze in haar tweede trimester zou aanbelanden, maar ze was net te laat. De laatste vijf maanden moest Berry noodgedwongen opgenomen worden in het ziekenhuis. Gelukkig kwam haar baby gezond ter wereld. "Ik ben God dankbaar dat ik er doorheen ben gekomen."

De gezonde komst van de baby is wonderlijk te noemen omdat Berry kort na aankomst in het ziekenhuis al aan de beademing wordt gelegd. Er is vervolgens een maand geen contact met Berry mogelijk, maar ze komt er toch doorheen, net als haar baby. "Het was alsof ik getuige was van een wonder. We deden het, we zijn en doorheen gekomen en ik dank God. Maar ik wil alle zwangere vrouwen oproepen om zich te laten vaccineren", aldus Berry.

Berry is het ziekenhuispersoneel ook erg dankbaar voor hun inzet en begeleiding. Berry werd aan het zwaarst mogelijke beademingsapparaat gelegd voor ernstig zieken en zwangeren. Haar kindje kwam uiteindelijk via een keizersnede gezond ter wereld. 

Bekijk de video met het indrukwekkende verhaal van Sheenah Berry hieronder!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?