wetenschapsclub kinderen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 januari 2022 door Redactie

Ouders erg bezorgd over naschoolse satansclub voor kinderen

Een scholenvereniging uit Illinois startte dit jaar met een controversiële naschoolse satansclub. Na klachten van ouders blijft de school, het Moline-Coal Valley School District, bij haar beslissing de club, die in samenwerking met de satanskerk opgericht werd, in stand te houden, meldt de Christian Post. "Hoi kinderen, laten we plezier maken bij de naschoolse satansclub", staat op de folder die aan de kinderen werd uitgedeeld.

De club voor kinderen van ongeveer 5 tot 11 jaar oud richt zich volgens de flyer op het ontdekken van de wetenschap, het spelen van spelletjes, knutselen en activiteiten in de natuur. Het programma wordt opgezet en gesteund door de lokale Satanistische Tempel. Ouders deden een oproep aan de school om de club op te heffen. "Het schooldistrict discrimineert geen enkele groep die gebruik wil maken van onze faciliteiten, inclusief religieuze groepen", is de reactie van de school.

Het doel van de satanskerk is volgens hun website niet om de kinderen te werven voor satanisme. "Bekering is niet ons doel, en we zijn niet geïnteresseerd in het winnen van kinderen voor het satanisme. Naschoolse satansclubs zullen zich richten op vrij onderzoek en rationalisme, de wetenschappelijke basis voor het begrijpen de wereld ... We willen kinderen leren waardering te geven voor de natuurlijke wonderen die hen omringen. We willen hen de angst ontnemen voor bovennatuurlijke verschrikkingen."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

E
Kinderen zijn in deze (eind) tijd de Grote prooi van satan, op ALLE gebied.

Kijk maar eens naar het speelgoed, films, spelletjes, muziek, enz...

Het is heel belangrijk om onze blik hier op te richten en goede keuzes te maken.

Wat je jong zaait, zul je oud oogsten.
Vakanties
Hier adverteren?