Ds. Niek Tramper
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 januari 2022 door De Wittenberg

Verdiepingsweekends 'Met aandacht leven in een veeleisende wereld'

De Wittenberg introduceert een viertal masterclasses over levenskunst in een veeleisende wereld. Ze zijn met name voor millennials bedoeld. De masterclass is bedoeld om een weg te vinden uit stress en perfectiedrang en meer ontspannen te leren leven in onze veeleisende maatschappij. Uitgangspunt is het boek van ds. Niek Tramper ‘Onrustig is ons hart’. 

Tramper vertelt: “De wereld waarin we leven is competitief en veeleisend. Vooral millennials lijden hieronder. In vier verdiepingsweekends moedigen we deelnemers aan om op te staan uit de spiraal van  stress, prestatiedrang en de angst om niet goed genoeg te zijn. We oefenen met de kunst van vertragen en ontdekken de kracht van eenvoud in ons leven. Zo hopen we dat de deelnemers ademruimte vinden voor hun innerlijk leven.”  

De masterclasses in het voorjaar van 2022 worden maandelijks gehouden en vormen één geheel. Ze zijn ook los van elkaar te boeken. Meerdere masterclasses tegelijk boeken, levert een flinke korting op. Er is ruimte voor maximaal 14 deelnemers.

Voor meer info en aanmelden zie https://www.dewittenberg.nl/masterclass

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen