doop
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 januari 2022 door Patrick Goede

Ex-drugsverslaafde: "Ik was nu dood geweest als kerk door corona dicht was gebleven"

Jennifer Scott gebruikte 7 gram cocaïne per dag. Ze liet zich onlangs dopen bij een Canadese kerk die haar verhaal nu gebruikt om kerken op te roepen "hun deuren niet te sluiten". Scott vertelt: "Ik ben nu langer dan 7 maanden clean. Het Lichaam van Christus hier in de Trinity Bible Chapel heeft mij geholpen aan meubels en andere dingen."

Ze vervolgt: "Deze dingen waren niet gebeurd als Trinity zijn deuren had gesloten en alleen online actief was geweest. Ik weet zeker dat ik nu dood was geweest als God deze kerk niet in mijn leven gebracht had. Ik ben niet langer verlamd door angst. Jezus stopte niet in zijn zoektocht naar mij."

De Trinity Bible Chapel uit Ontario verspreidt het verhaal van Scott nu op social media om bewustwording te creëren dat er meer mensen zijn zoals haar. De hashtag #OpenYourChurch moet dat punt duidelijk maken. "Weiger je deuren te sluiten. Weiger mensen weg te sturen. Dit getuigenis is er één van velen", aldus de kerk.

Bekijk hieronder het indrukwekkende getuigenis van Jennifer Scott.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

K
Wie weet wat God had gedaan wanneer de kerk wel gesloten was geweest.

Voor de goede orde, ik zie de kerken liever ook open dan dicht, net zoals de rest van de samenleving. Maar dit soort goedkope retoriek getuigd niet echt van geloof.
A
....... Kerken sluiten getuigd dus wel van geloof. Ik blijf dit toch een bijzondere manier van benaderen vinden.
Toon meer antwoorden (1)