Iwan & Rebekka Sahertian
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 januari 2022 door Redactie

Iwan & Rebekka Sahertian starten vanaf komende maand aanbiddingstour

'Dankbaarheid en een kist vol dromen; dat is wat we meenemen uit een roerig 2021. In dit jaar zijn we door diepe dalen gegaan; de ziekte van Iwan zette ons leven volledig op z’n kop. Maar door de diepten heen, zagen we Gods kracht zichtbaar worden en vond er een genezend werk plaats; een wonder!! God is nog niet klaar, waardoor wij een nieuw seizoen in stappen met meer overtuiging en een ‘drive’ als nooit tevoren!', stellen de organisatoren van de aanbiddingstour van Iwan & Rebekka Sahertian en vrienden.

'We gaan het land in!! Het is het verlangen van Worship Church om, tijdens een aanbiddingstour, mensen aan het hart van God te brengen. We zullen samen de naam van Jezus verhogen, Zijn Geest de ruimte geven om een helend en herstellend werk te doen en samen uitzien naar de dromen die God ook voor jou heeft klaarliggen. Wij geloven dat aanbidding en lofprijzing door middel van muziek, hier een krachtig middel in is! We komen met een 15-koppige band en, als de locatie het toelaat, een koor met (oud) studenten van Kingdom Life College en een team van bidders. Het wordt een avond vol van hoop en leven!'

Een kist vol dromen
In de periode dat Iwan corona had en 4 weken in coma werd gehouden op de IC, had hij een bijzondere ervaring. God nam hem mee naar een plek waar Hij duidelijk tot Iwan sprak over de dromen, gaven en talenten die God Iwan had toevertrouwd. Iwan werd streng toegesproken door God: "Ga je daar nog iets mee doen? Of moet ik het verdelen onder de anderen?". Hoe hij weer wakker werd met dit visioen van een kist vol dromen op zijn netvlies, vertelde hij eerder al op het Malieveld tijdens ‘Presence’; LIVE Presence Malieveld - Aanbidding en gebed - 9 juli 2021 Dit beeld zal centraal staan bij deze aankomende tour.

Gratis - donatie en giften
'We willen deze avonden gratis toegankelijk maken voor iedereen', vervolgen de initiatiefnemers. 'Er zijn uiteraard kosten aan de avonden verbonden. Wil je een donatie/gift overmaken, dan kan dat bij het reserveren van je kaarten. De opbrengsten worden gebruikt om te voorzien in de kosten van deze avonden. Van wat er overblijft zullen we andere dromen uit de kist financieren. Zo werken we op dit moment aan een boek en denken- én schrijven we aan een nieuw album.'

Data en locaties tour
11 februari – The Block in Zwijndrecht
26 februari - Emmaüskerk in Eindhoven
11 maart – Berea in Amsterdam
25 maart – Wings of healing in Warmond
9 april – VBG Bethel in Drachten
30 april – CityLight Alkmaar
20 mei – De Basiliek in Veenendaal

Corona
'Worship Church is een rondreizende kerk. Daarom is het voor deze avonden niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen. Uiteraard houden wij voor deze tour de corona maatregelen nauwlettend in de gaten en volgen we de regels en adviezen van de overheid op. Tegelijkertijd organiseren we hard door in de verwachting dat alles begin 2022 door kan gaan. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan gaan we direct kijken wat er geschoven kan worden om de genoemde data en locaties te vervangen', aldus de organisatoren.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen