Pjotr
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

11 januari 2022 door Patrick Goede

Christelijke rapper Pjotr daagt gevestigde hiphop-orde uit: "Ik kies het nauwe pad"

De christelijke rapper Pjotr heeft bij het bekende hiphoplatform 101 Barz weer zijn visitekaartje afgegeven. Hij getuigde daar afgelopen maand door middel van zijn nieuwe 'Kofferbak' mixtape van zijn afwijkende levensstijl. De rapper laat een fris geluid horen in een wereld vol van uiterlijk vertoon en uitdagend gedrag.

Zo rapt Pjotr bijvoorbeeld. "Je moet een pad vinden, stoppen met die scouting. Ik lig rustig met mijn vrouwtje op een Auping, ja dit is voor life, vorige week kocht ik mijn trouwringen. Uit volle borst, niet meer on the low. Ik kom die Psalm voor je zingen in de zondagschool. Een heilig boontje, elke dag moet ik ze zelf doppen, herrie schoppen, elke beat klinkt als de kerkklokken."

Hij vervolgt: "Ik zou wel luchtig willen leven maar dat kan ik niet. Ik bid voor de vrede Israël en Palestina. Zie de signs als we kijken naar de vijgenboom. De wereld die is twisted en vies, maar het lijkt gewoon. Ik ga niet eten in je keuken, ik ken jouw recept. Ik heb mijn eigen regels mensen, noem het ouderwets. Ik kies het nauwe pad, ik weet wat aan het einde is, en als je dat niet zien kan dan heb je de trein gemist."

Bekijk hieronder het optreden van rapper Pjotr bij 101 Barz.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen