moslim
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

07 januari 2022 door Patrick Goede

Moslim verdacht van ophangen eigen vrouw en kinderen na kerkbezoek

Een moslim in Uganda wordt ervan verdacht zijn vrouw en twee kinderen te hebben opgehangen nadat zij met Kerstmis christelijke kerkdiensten hadden bezocht. De verschrikkelijke gebeurtenis werd ontdekt door een islamitische buurman, meldt Morning Star News. "Hij trok zijn vrouw en kinderen de kerk uit."

Volgens de voorganger van de kerk, die vanwege veiligheidsredenen anoniem wil blijven, had een andere buurtbewoner de vrouw en haar twee kinderen uitgenodigd voor de Kerstdienst op Eerste Kerstdag. Het beviel kennelijk en ze kwamen Tweede Kerstdag ook weer naar de dienst, terwijl hun man twee dagen weg was. "Aan het eind van de dienst bleef Nakoto met haar twee kinderen in de kerk zitten. Ze had een diepe overtuiging dat ze Christus moest accepteren na het slotgebed", vertelt de voorganger.

Hij nodigde de vrouw en kinderen vervolgens uit voor een nieuwe dienst de volgende morgen, op 27 december. Ook het 8-jarige kind van Nakoto heeft dan inmiddels zijn leven aan Jezus gegeven. De volgende dag blijkt de man van Nakoto echter eerder thuis te zijn gekomen. De islamitische buurman vertelt: "Ze zaten achterin de kerk en haar man kwam binnen. Hij sleurde ze de kerk uit en honderd meter verderop zag een kerklid hem vervolgens zijn vrouw slaan."

Diezelfde dag hoort een buurman rond een uur of vier kort geschreeuw uit het huis van het gezin komen. Een andere buurtbewoner ziet dat twee mannen in islamitische gewaden een houten constructie het huis binnendragen. Later die avond horen buurtbewoners weer kort geschreeuw.

Als de buurman de volgende dag bij het huis aanklopt om gereedschap te vragen, wordt er niet geantwoord. De deur zit niet op slot en de buurman ziet vervolgens dat de vrouw, en de kinderen in de leeftijd van acht en drie jaar oud, zijn opgehangen met behulp van de houten constructie. 

De buurman slaat vervolgens alarm en de politie arriveert kort daarna. Onderzoeksresultaten blijven tot op heden onbekend maar volgens een buurtbewoner wezen de verschillende wonden erop dat de slachtoffers mogelijk eerder al gewurgd waren. De politie gaat uit van moord. De man van de vrouw en kinderen is gevlucht en wordt gezocht door de autoriteiten.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Wat een afschuwelijk gebeuren. Wat heeft de duivel toch een blinde haat naar hen die Jezus hebben aangenomen als hun Redder. Want als de man na enige tijd misschien weer toch bij zinnen komt, zal hij beseffen dat hij geen vrouw en kinderen meer heeft. Maar die zijn nu bij de Heer.
J
ONDANKS dat het land overwegend 84 % Christelijk is, wil de voorganger van de kerk, vanwege VEILIGHEIDSREDENEN ANONIEM blijven!!

In 2002 was 12 % Soenitisch. Dat is inmiddels opgelopen tot 14 %!!!

VIA TERREURdaden wordt de bevolking murw gemaakt om elke OPPOSITIE tegen

verdere onderwerping op te geven.

NEDERLAND LEER DEZE LES!

DHIMMITUDE roept uitsluitend verdere ESCALATIE van geweld / TERREUR op!

DEZE man schrikt er ZELFS NIET voor terug om ZIJN EIGEN VROUW en KINDEREN OP TE HANGEN! (killing is very easy to us!)
Dit is vast een orthodoxe moslim geweest. Indien wij terug kijken naar onze eigen geschiedenis, bv de wederdopers dan waren wij niet minder. Wij moeten dan hoe dan ook altijd inzetten op secularisatie, scheiding tussen religie en staat. Vanuit een geseculariseerde samenleving zoeken naar een nieuw evenwicht, waar ook best wel ruimte is voor orthodoxie maar niet overheersend..
Toon meer antwoorden (1)