Christelijk echtpaar
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

05 januari 2022 door Patrick Goede

Christelijk echtpaar verliest samen 75 kilo: "Het voelt als naar de kerk gaan en God aanbidden"

Overgewicht vormt een gezondheidsprobleem voor veel mensen. Dit christelijke stel uit Amerika geeft het goede voorbeeld door gezamenlijk 75 kilo af te vallen. "We voelen ons twintig jaar jonger", vertellen Jeff en Angela Jordan aan CBN News. "Door aanbiddingsmuziek op te zetten tijdens het rennen lijkt het net alsof je naar de kerk bent geweest en God hebt aanbeden", zegt Angela.

Net als veel andere stellen in Amerika kwamen Jeff en Angela flink wat kilo's aan tijdens hun 25-jarig huwelijk. Ook in Nederland zorgt de coronacrisis voor flink wat extra kilo's, juist bij mensen van middelbare leeftijd. "Het hardlopen is echt goed te doen. Wij zijn niet uitzonderlijk ofzo. We hebben voltijdbanen, kinderen en alle bagage die de meeste mensen hebben", aldus Jeff.

De twee zeggen meer energie te hebben gedurende de dag. Jeff vroeg aan God of Hij zijn voornemen om te gaan rennen en fit te worden wilde zegenen. Inmiddels is hij vijftig kilo kwijt en draagt hij een prachtige blauwe bandana van het merk 'junk'. Het lijkt er op dat de twee inmiddels dus echte fitnessjunks zijn geworden! 

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Wow, wát een nieuwsitem. Mag het íets ernstiger?