Vrouw doodgeschoten
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

05 januari 2022 door Patrick Goede

Vrouw van voorganger overleden door verdwaalde kogel tijdens Bijbelstudie

De vrouw van een voorganger uit de Amerikaanse staat Alabama is vorige week om het leven gekomen toen een verdwaalde kogel haar trof tijdens een Bijbelstudie. Haar familie biedt vergeving en genade aan, aan de verantwoordelijke voor haar dood, dat meldt Faithwire. "We wensen je niets slechts toe. Mijn moeder heette Grace en ze zou willen dat je genade ontvangt."

De 65-jarige Grace Carter kwam om tijdens een bijeenkomst in de Everlasting Life Holiness Church in Prichard, Alabama, nadat een kogel haar in de borst raakte via een deur. Een 26-jarige vrouw is inmiddels gearresteerd nadat ze zichzelf had aangegeven, ze is op zoek naar vergeving. "Het spijt mij zeer, dit was niet mijn bedoeling. Iedereen die mij kent weet dat ik een goed hart heb. Kunnen jullie mij alsjeblieft vergeven?"

De man van de omgekomen vrouw richt zich op God in zijn nood. "Ik ontvang kracht omdat ik weet dat God alles kan en omdat mijn vrouw nu op een betere plek is. Er is geen twijfel over mogelijk dat ze van de Heer hield", aldus de voorganger. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen