Er is hoop
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 januari 2022 door Stichting Agapè

Christelijke boodschap te zien langs wegen en op stations

Sinds maandag 20 december verspreidt Agapè in samenwerking met onder andere Stichting Stevan op treinstations en langs de Nederlandse snelwegen reclamezuilen en banners met de boodschap van Hoop erop. Deze zuilen en posters moedigen aan om een kijkje te nemen op Erishoop.nu, waar hoopvolle verhalen en video’s staan. Daarnaast biedt de site verwijzingen naar gratis online cursussen tegen onder andere ‘Eenzaamheid’ en ‘Stress & burn-out’. De cursusdeelnemers kunnen – als ze dat willen - worden begeleid door een e-coach.

Hoop is veelkleurig
De 'Er is Hoop'-campagne biedt tools en materialen die kerken in hun eigen wijk kunnen inzetten om de Hoop in Jezus Christus zichtbaar te maken. Iedere wijk en iedere buurt in Nederland is anders. Hoop bieden kan op diverse manieren. Waar eenzaamheid is, bied je een luisterend oor of een activiteit. Daar waar armoede is, kun je zowel brood als geestelijk voedsel uitdelen. Iedere kerk kan op haar eigen manier in de wijk waar zij staat, hoop bieden. Door de deur open te zetten, door soep uit te delen of door kaartjes in de brievenbus te doen. Het makkelijkst is om mee te doen aan een initiatief wat er al ligt.

Word verspreider van Hoop
Doe mee aan de campagne van Agapè en word verspreider van Hoop in je eigen omgeving. Agapè biedt voor kerken en christenen een toolkit en materialen om dit op een eenvoudige manier te doen. Wil je vanuit jouw kerk of in jouw omgeving getuigen van de Hoop die in je leeft; kijk op agape.nl/erishoop.

Stichting Agapè
De ‘Er is Hoop’-campagne is een initiatief van Agapè. Agapè heeft als missie dat iedereen in Nederland de kans krijgt om Jezus persoonlijk te leren kennen. Daarom zoeken we mensen op in hun eigen omgeving om hen te vertellen over Jezus, zodat ze hun vertrouwen leren stellen op God. Daarnaast mobiliseren we christenen om – samen met ons – Gods liefde zichtbaar te maken in woord en daad. Zo krijgen steeds meer mensen de kans om te geloven in Jezus Christus, te groeien in geloof en te gaan om anderen te helpen ontdekken hoe het is om met Jezus te leven.

Stichting Stevan
Stichting Stevan heeft als missie om de boodschap van Gods Liefde bekend te maken middels affiches met Bijbelteksten in het straatbeeld met als uitgangspunt de tekst uit Habakuk 2:2B.

Klik hier voor meer informatie

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
Knappe manier om de regenboog weer te gebruiken zonder de associatie op te roepen met de homolobby. Zegen gewenst!