Artur and Dawid Pawlowski
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 januari 2022 door Patrick Goede

Controversiële voorganger en zijn broer opgepakt na coronaprotest bij huis minister

De controversiële spreker Artur Pawlowski en zijn broer Dawid zijn opgepakt na protesten bij het huis van de Canadese gezondheidsminister Jason Copping. Er waren zo'n vijftig mensen bij het protest aanwezig. De advocaat van de twee broers heeft bevestigd dat ze inmiddels op borgtocht zijn vrijgelaten onder de voorwaarde dat ze bij het huis van de minister vandaan blijven, dat meldt CBC News.

Op YouTube zijn beelden van de arrestatie te zien. De voorganger wordt uit zijn auto gehaald en vervolgens geboeid. De agenten worden ondertussen voor "nazi's en gestapo" uitgemaakt door de voorganger en degene die het geheel filmt. 

De premier van de Candese provincie Alberta reageerde middels een statement op het protest voor het huis van de minister. "Alle inwoners van Alberta hebben het recht om vredig te protesteren. Maar dit recht betekent niet dat je ongevraagd op het terrein van publieke figuren mag komen en hun families mag lastigvallen."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

P
Probleem met dit soort mensen is - en ze zijn ook hier veel te vinden - dat ze beZIELd zijn, maar niet beGEESTerd. Je mag best ergens voor staan, maar laat alles in balans blijven en ga geen grenzen over.