Franklin Graham
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 januari 2022 door Patrick Goede

Volgens Franklin Graham is de 'vaccinatiechip' uit Zweden niet het teken van het beest

Evangelist Franklin Graham, de zoon van wijlen Billy Graham, heeft gereageerd op de zorgen van veel christenen met betrekking tot een Zweedse microchip die onder de huid geplaatst kan worden. Op die chip zou de data van een vaccinatiepaspoort kunnen staan. In de toekomst zou de chip ook gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld betalingsgegevens. "Persoonlijk denk ik niet dat deze specifieke chip het teken van het beest representeert waar de Bijbel over spreekt, maar het geeft wel te denken hoe dichtbij we daarin zijn", aldus Graham.

"Als een scanbare chip onder je huid vaccinatiedata kan bevatten, dan kan het toevoegen van andere persoonlijke gegevens of betalingsgegevens mogelijk niet ver weg zijn", vervolgt de evangelist. Om daarna christenen gerust te stellen: "Dit kan allemaal angstaanjagend klinken. Maar de mensen die vertrouwen op God en zijn Zoon Jezus Christus hebben niets te vrezen. We moeten niet in angst leven. God heeft ons van zijn wederkomst verteld in de Bijbel. Zorg dat je naam opgeschreven is in het boek van het Lam door je zonden te belijden en in Hem te geloven."

Volgens CBN News staan veel inwoners uit Zweden open voor het idee van een chip ter grote van een graankorrel onder de huid. Mary Lee van onderzoeks- en adviesbureau RAND stelt dat een toekomstige chip zelfs gezien kan worden als onderdeel van een nieuw ecosysteem. "Door middel van deze apparaten kan je lichaam in verbinding staan met het internet of bepaalde software die je persoonlijke gezondheidsgegevens verzamelt of zelfs bijstuurt."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Uit Openb. 14:9 blijkt dat het merkteken op iemands voorhoofd of hand samenhangt met het AANBIDDEN van het beest en zijn beeld. Dat merkteken is een metafoor ervoor dat iemands denken en handelen is beïnvloed door de boze. Het heeft niet(s) te maken met bijv. onderhuidse microchips etc.. Bovendien, wie de boze niet aanbidt maar zich in geloof vasthoudt aan de Goede Herder (Jezus) hoeft niet bang te zijn.

@P. Guijt. Voila. Zo eenvoudig. Maar uiteraard weinig sensationeel...
Toon meer antwoorden (3)