tornado Kentucky
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

21 december 2021 door Redactie

Oma beschermt kleinkinderen in badkuip tijdens tornado: "Alle eer aan God"

Clara Lutz was op haar twee kleinkinderen (15 maanden en 3 maanden oud) aan het passen toen een zware tornado door het Amerikaanse Kentucky trok. Ze plaatste de twee baby's in de badkuip met kussens en dekens om hen te beschermen, maar de badkuip werd opgenomen door de wervelwind. Op wonderlijke wijze overleefden de kinderen de natuurramp. Lutz dankt God voor het redden van haar kleinkinderen, aldus Faithwire.

De twee jonge kleinkinderen van Clara Lutz werden met een ruk uit het huis meegenomen. "Ik voelde het huis trillen", aldus Lutz. "Ineens was de badkuip weg. Ik kon het niet tegenhouden." Al biddend zocht Lutz naar haar kleinkinderen. Vol angst vroeg ze God de baby's te beschermen. "Ik had geen idee waar de kinderen waren gebleven. Alles wat ik uit kon brengen was: 'Heer, alstublieft. Breng mijn baby's veilig terug bij mij, ik smeek het U.'"

Na het voorbijtrekken van de tornado kwamen de hulpdiensten ter plaatse. De politie vond de badkuip, ondersteboven in de achtertuin van Lutz. Toen ze de badkuip omdraaiden vonden ze daar de kinderen. Een van de jongens had een gat in zijn hoofd dat makkelijk gehecht kon worden. Het gaat nu goed met hen. "Aan God alle eer", dankt Lutz God voor het beschermen van haar kleinkinderen.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

M
Wat mooi! Inderdaad, dank aan God.