Kentucky piano man
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 december 2021 door Patrick Goede

Man speelt gospel in zijn verwoeste huis na tornado's Kentucky

Het dak van zijn huis is weggeblazen, overal ligt puin. Toch besluit Jordan Baize een loflied te spelen op zijn piano in de richting van zijn Heiland. De gospel 'There's Something About That Name', van Bill en Gloria Gaither klinkt hoopvol boven de puinhoop om hem heen uit. Zijn zus loopt toevallig net de kamer zonder dak in waar de piano nog staat, ze legt het pure en bijzondere tafereel vast.

Ze schrijft bij het Facebookbericht waarin ze de video plaatst: "Ik ben overweldigd door de liefde die aan mijn familie betoond is. Mijn broer, Jordan, verloor zijn huis. Maar gelukkig zijn hij en zijn familie veilig. Ik stond in zijn slaapkamer spullen te verzamelen die nog gered konden worden en hoorde plots het mooiste geluid: muziek. 

Jordan zat achter zijn piano, alles om hem heen was kapot, de piano had waterschade en miste een aantal toetsen. Hij wist niet dat ik aan het filmen was. Toch gebruikte hij zijn gave om God te verheerlijken op de beste manier die hij kende. Geniet van zijn gave", aldus zus Whitney Brown.

Het stadje Bremen waar Baize woont, telt slechts 300 inwoners. Van hen kwamen 12 mensen om door de tornado's van afgelopen week.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Indrukwekkend; hij weet en beseft ondanks deze omstandigheden wie zijn Heer en Heiland is. Een prachtige voorbeeld en bemoediging voor iedere broeder of zuster!