Kerstshow The Blessing Churches
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 december 2021 door The Blessing Churches

Kerstshow Our Christmas Experience nog één keer op YouTube

The Blessing Churches presenteren vol trots nog één laatste Watch Party van de daverend succesvolle YouTube kerstshow Our Christmas Experience. Met upbeat en originele muziek, gezelligheid en oogverblindende beelden, komt de ervaring van kerst tot leven als nooit tevoren. Het is een moderne en spectaculaire twist op kerkelijke kerstvieringen en ook dit jaar voor iedereen gratis te zien op YouTube. Een verwenning voor de ogen, oren en het hart.

Nu we nog steeds moeilijk bij elkaar kunnen komen, is het ook dit jaar belangrijk blijdschap en liefde te kunnen delen. Kijk naar Our Christmas Experience en vergeet – voor een moment – alle moeilijkheden en problemen, terwijl we 2021 afsluiten met een glimlach op ons gezicht. Geniet samen met familie en vrienden van Kerstmis en ontmoet elkaar in de live chat. Hier zullen gedurende de avond ook unieke giveaways zijn. Doe mee en win! 

Vind de video vandaag al op YouTube in het MaasbachTV channel en bekijk de trailer voor een eerste impressie. Kom ook alvast in de kerststemming met het Our Christmas Experience cast album. Alle liederen uit de show, nu te luisteren op Spotify en Apple Music. 

‘Stap in de wonderlijke wereld van Kerstmis met deze oogverblindende show vol avontuur, verwondering en vrolijkheid van dit speciale seizoen. In een spectaculaire YouTube Live productie wordt kerst een verwenning van de zintuigen. Geniet van een heerlijke avond met vrienden en familie en stap in Our Christmas Experience.’

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen